Valorant

Valorant

Valorant е бесплатна игра со пукање во прво лице која ја создаде и објави Riot Games за Windows. Играта беше најавена под името Project A во октомври 2019 година, а затворената бет верзија беше објавена […]

Valorant

Valorant Турнири

Valorant по своето објавување доби огромен број на фанови ширум светот и бројката расте секојдневно затоа што играта ги освои срцата на навивачите, а ширум светот се организираат голем број турнири, иако најголем дел од […]

Valorant

Valorant Играчи

Champions Tour во Valorant во организација на Riot Games во моментов е активен и ќе се одржува во текот на целата година, а играчите ќе се натпреваруваат за големи награди и успех во однос на […]

Valorant

Valorant Стримови

Valorant е бесплатна игра со пукање во прво лице која ја создаде и објави Riot Games за Windows. Играта беше најавена под името Project A во октомври 2019 година, а затворената бет верзија беше објавена […]

Fortnite

Fortnite

Fortnite е онлајн видео-игра која е развиена од страна на Epic Games во 2017 година. Таа е достапна во три различни модови, и тоа Fortnite: Save the World во која четири играчи се борат против […]

LOL

League of Legends (LoL)

League of legends е онлајн игра која е развиена од компанијата Riot Games. Таа е бесплатна и инсписирана од игрите Warcraft III: The Frozen Throne и Defense of the Ancients (DOTA). Како и во Dota […]

LOL

League of Legends Турнири

League of Legends е онлајн видео-игра која е развиена од Riot Games во 2009 година, а е инспирирана од Defense of the Ancients, како што кажавме и претходно, па секоја година, односно сезона се одржуваат […]

LOL

League of Legends Тимови

LoL има огромна публика во светот, а тоа е со добра причина бидејќи секогаш видео-играта ви нуди забава. Ние во продолжение ќе ви ги претставиме едни од најдобрите тимови во League of Legends. “Being able […]

FIFA

FIFA

FIFA е видео-игра развиена од страна на Electronic Arts под покровителство на EA Sports. Фудбалските видео-игри како Sensible Soccer, Kick Off и Match Day беа развиени на крајот на 1980 година и тие веќе беа […]

CS:GO

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike е видео-игра која е со пукање во прво лице, а во кое се натпреваруваат два тима. Серијалот на играта почнува во 1999 година со првата верзија на Counter Strike, а подоцна се развиваат многу […]