Valorant

Valorant

Valorant е бесплатна игра со пукање во прво лице која ја создаде и објави Riot Games за Windows. Играта беше најавена под името Project A во октомври 2019 година, а затворената бет верзија беше објавена […]

Valorant

Valorant Турнири

Valorant по своето објавување доби огромен број на фанови ширум светот и бројката расте секојдневно затоа што играта ги освои срцата на навивачите, а ширум светот се организираат голем број турнири, иако најголем дел од […]

Valorant

Valorant Играчи

Champions Tour во Valorant во организација на Riot Games во моментов е активен и ќе се одржува во текот на целата година, а играчите ќе се натпреваруваат за големи награди и успех во однос на […]

Valorant

Valorant Стримови

Valorant е бесплатна игра со пукање во прво лице која ја создаде и објави Riot Games за Windows. Играта беше најавена под името Project A во октомври 2019 година, а затворената бет верзија беше објавена […]