LOL

League of Legends (LoL)

League of legends е онлајн игра која е развиена од компанијата Riot Games. Таа е бесплатна и инсписирана од игрите Warcraft III: The Frozen Throne и Defense of the Ancients (DOTA). Како и во Dota […]

LOL

League of Legends Турнири

League of Legends е онлајн видео-игра која е развиена од Riot Games во 2009 година, а е инспирирана од Defense of the Ancients, како што кажавме и претходно, па секоја година, односно сезона се одржуваат […]

LOL

League of Legends Тимови

LoL има огромна публика во светот, а тоа е со добра причина бидејќи секогаш видео-играта ви нуди забава. Ние во продолжение ќе ви ги претставиме едни од најдобрите тимови во League of Legends. “Being able […]

LOL

League of Legends Стримови

League of Legends е онлајн видео-игра која е развиена од Riot Games во 2009 година, а е инспирирана од Defense of the Ancients, како што кажавме и претходно, па секоја година, односно сезона се одржуваат […]