Fortnite

Fortnite

Fortnite е онлајн видео-игра која е развиена од страна на Epic Games во 2017 година. Таа е достапна во три различни модови, и тоа Fortnite: Save the World во која четири играчи се борат против […]

Fortnite

Fortnite Турнири

И во Fortnite постојат многу турнири, како и во останатите е-Спортови, а ние денеска ќе ви го претставиме Fortnite World Cup, кој има богат награден фонд, а тој во 2019 година изнесуваше неверојатни 30 милиони […]

Fortnite

Fortnite Играчи

Fortnite се појави на сцената во 2017 година како нова Battle Royalе видео-игра која го освои светот. Од нејзиното објавување, Fortnite стана еден од најголемите е-спортови во светот и има многу поголеми наградни фондови од […]

Fortnite

Fortnite Стримови

Fortnite е онлајн видео-игра која е развиена од страна на Epic Games во 2017 година. Таа е достапна во три различни модови, и тоа Fortnite: Save the World во која четири играчи се борат против […]