FIFA

FIFA

FIFA е видео-игра развиена од страна на Electronic Arts под покровителство на EA Sports. Фудбалските видео-игри како Sensible Soccer, Kick Off и Match Day беа развиени на крајот на 1980 година и тие веќе беа […]

FIFA

FIFA Турнири

FIFA е онлајн видео-игра која е развиена од Electronic Arts, а натпреварувачи од целиот свет се борат на различни турнири за одредена парична сума и може без сомнеж да кажеме дека е една од најпопуларните […]

FIFA

FIFA Играчи

Во FIFA постојат многу добри играчи, а нив во продолжение ќе ви претставиме некои од нив. Донован „Tekkz“ Хант Најдобриот професионален играч во видео-играта FIFA, како и најдобриот FIFA играч во историјата, Донован Tekkz Хант […]

FIFA

FIFA Стримови

FIFA е видео-игра развиена од страна на Electronic Arts под покровителство на EA Sports. Фудбалските видео-игри како Sensible Soccer, Kick Off и Match Day беа развиени на крајот на 1980 година и тие веќе беа […]