Valorant Стримови

Valorant е бесплатна игра со пукање во прво лице која ја создаде и објави Riot Games за Windows. Играта беше најавена под името Project A во октомври 2019 година, а затворената бет верзија беше објавена на почетокот на април, додека официјалната верзија беше пуштена за играчите на 2 јуни 2020 година.

Valorant е една од најпопуларните игри во моментов и поради тоа постојат голем број луѓе кои прават преноси во живо, а притоа популарноста на нивните канали е висока.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*