Fortnite Стримови

Fortnite е онлајн видео-игра која е развиена од страна на Epic Games во 2017 година. Таа е достапна во три различни модови, и тоа Fortnite: Save the World во која четири играчи се борат против зомбиња, Fortnite Battle Royale во која се вклучени до 100 играчи и се борат да остане еден жив и Fortnite Creative е развиена со цел да им се дозволи на играчите да создаваат светови и свои арени за борба.

Постојат огромен број канали на кои може да ги следите возбудувањата од популарната Fortnite, а ние во продолжение ви претставуваме дел од нив.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*