FIFA

FIFA Играчи

Во FIFA постојат многу добри играчи, а нив во продолжение ќе ви претставиме некои од нив. Донован „Tekkz“ Хант Најдобриот професионален играч во видео-играта FIFA, како и најдобриот FIFA играч во историјата, Донован Tekkz Хант […]

FIFA

FIFA Стримови

FIFA е видео-игра развиена од страна на Electronic Arts под покровителство на EA Sports. Фудбалските видео-игри како Sensible Soccer, Kick Off и Match Day беа развиени на крајот на 1980 година и тие веќе беа […]

Fortnite

Fortnite Стримови

Fortnite е онлајн видео-игра која е развиена од страна на Epic Games во 2017 година. Таа е достапна во три различни модови, и тоа Fortnite: Save the World во која четири играчи се борат против […]

CS:GO

CS:GO Тимови

Тимовите во Counter-strike: Global Offensive собираат поени со учеството на турнирите и нивните резултати, а во моментов на првата позиција се Natus Vincere, по што следат Astralis, Gambit, Vritus.pro, Liquid, Vitality, Spirit, BIG, Complexity, FURIA […]

LOL

League of Legends Стримови

League of Legends е онлајн видео-игра која е развиена од Riot Games во 2009 година, а е инспирирана од Defense of the Ancients, како што кажавме и претходно, па секоја година, односно сезона се одржуваат […]

CS:GO

CS:GO Стримови

Counter-Strike е видео-игра која е со пукање во прво лице, а во кое се натпреваруваат два тима. Серијалот на играта почнува во 1999 година со првата верзија на Counter Strike, а подоцна се развиваат многу […]