DOTA 2

Dota 2 Турнири

Dota 2 претрпе промени за оваа сезона, откако Valve го промени распоредот. Регионалните лиги ги заменија Minor турнирите, од кои ќе се одредуваат натпреварувачите на Major турнирите, односно Мастерс турнирите. Оваа натпреварувачка година е поделена […]

DOTA 2

Dota 2 Тимови

Во Dota 2 имаме многу квалитетни екипи, а во моменталниот пласман во светот на првата позиција се Invictus Gaming, освојувачи на The International od 2012 година, додека по нив следи Team Secret, па PSG.LGD во […]

DOTA 2

Dota 2 Стримови

Dota 2 е онлајн видео игра која е произведена од Valve. Оваа игра е продолжение на Defense of the Ancients (Dota), која беше еден вид на додатокот за Warcraft III: Reign of Chaos. Dota 2 […]